Despre noi

SCURT ISTORIC


Biroul notarial s-a infiintat in anul 1995, odata cu trecerea de la notariatul in sistem de stat la cel in sistem privat, de catre Doamna notar Stefan (actualmente Negrila) Daniela. Sediul initial a fost pe Bd. I.C. Bratianu.

In anul 2000 biroul a fost deschis in actuala locatie, extinzandu-se ulterior spatiul de lucru.

In anul 2006 in cadrul biroului s-a asociat Doamna notar Meda Enache, asociere precedata de o colaborare indelungata.

Din anul 2010 in cadrul biroului s-a asociat Doamna notar Iulia Silvia Stefan, deasemenea in urma unei colaborari anterioare substantiale cu biroul nostru.

Din anul 2011 biroului notarial i s-a atribuit denumirea de "Concordia", denumire aleasa datorita conotatiei de armonie, intelegere.

Biroul a inceput sa functioneze intr-un spatiu mic, suficient la data respectiva si corespunzator cerintelor, iar ulterior s-a extins, ajungand astazi sa aiba un spatiu alocat de patru ori mai mare. Arhiva este amplasata separat, intr-un spatiu modern, renovat, cu opisare pe suport electronic. La inceputul activitatii personalul auxiliar era format din trei persoane, actualmente fiind de douasprezece, existand inclusiv posibilitatea ca pe viitor sa marim numarul acestora prin adaugarea de servicii suplimentare.

NOTARI PUBLICI ASOCIATI:

DANIELA NEGRILA

Este notarul public fondator al biroului notarial "Concordia". Actualmente este de asemenea formator in cadrul Institutului National Notarial Roman. Are o experienta de peste douazeci de ani in profesia de notar. A absolvit Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Bucuresti. A publicat numeroase articole de specialitate si este autoarea unor numeroase studii teoretice si practice in domeniul Juridic, respectiv: "Mostenirea in noul Cod Civil" - editia 1 si editia 2, revizuita, "Testamentul in noul Cod Civil", "Divortul prin procedura notariala", "Dreptul de optiune succesorala" -2 volume, acestea publicate prin intermediul editurii Universul Juridic, precum si a urmatoarelor lucrari publicate in coautorat la editura Notarom: "Mosteniri si Liberalitati" - 2 volume, "Procedura succesorala Notariala" , "Grile pentru admiterea in functia de notar public" - 2 volume. De asemenea publica studii de specialitate pe portalul Universul Juridic. 
Cunoaste limba franceza la nivel avansat.

  concordia 02

GAGIU MEDA

Este notar public asociat in cadrul societatii profesionale notariale Concordia din anul 2006. Este specializata in Drept Civil, cu titlu de master in acest domeniu, si este mediator autorizat din anul 2012.
Cunoaste limbile engleza si franceza la nivel avansat si limba spaniolă la nivel mediu.

  concordia 02

STEFAN IULIA-SILVIA

Este notar public asociat in cadrul societatii profesionale notariale Concordia din anul 2010. Detine titlul de master in Drept privat aprofundat.
Este traducator autorizat de Ministerul Justitiei pentru limba engleza si cunoaste limbile franceza si spaniola, la nivel mediu.

 

 
concordia 02

MILIARI MIHAI - ALEXANDRU                                                                                                                                                                         

Notar Stagiar